Înapoi la rețete
Vânătă coaptă cu roșii și brânză
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 1 vânătă feliată  

- 2 roșii mari feliate  

- 300g brânză de capră  

- 5 linguri Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Ardei Iute, Busuioc și Roșii   

- oțet balsamic 2 linguri  

- sare  

- piper  

Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul la 150° C. Stropește feliile de vânătă cu ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Ardei Iute, Busuioc și Roșii și presară piper și sare. Pune-le pe o foaie de copt. Adaugă peste ele, succesiv, o felie de roșie, o felie de brânză și încă o felie de vânătă. Înfige câte o scobitoare in fiecare pachețel.

Coace-le 8 minute, apoi întoarce-le in tava și mai lasă-le încă pe atât.

Poftă bună!