Înapoi la rețete
Tarta cu sparanghel și brânza
Timp de preparare: 1h 30 min     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 140g făină  

- 85g Unt  

- 85g Brânză Cheddar  

- 5 ouă  

- 175ml lapte  

- 100g Brânză Cheddar  

- 300g sparanghel  

- 1 linguriță Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Ardei Iute, Busuioc si Roșii  

Mod de preparare

Pune într-un castron făină și untul și frământă-le cu mâna. Adaugă 85g brânză cheddar, apoi 3 linguri de apa rece și amesteca pana se formează o minge de aluat. Lasă-o 5 minute la frigider, apoi întinde aluatul într-o tava pentru copt. Lasă-o la cuptor 12 minute.

Bate ouăle și amestecă-le cu laptele. Adaugă 100g brânză cheddar, uleiul și sparanghelul, apoi pune compoziția peste aluat. Coace tarta 30 de minute.

Poftă bună!