Înapoi la rețete
Super supă cu super vitamine și tortellini
Timp de preparare: 45 minute     Dificultate: medie
Ingrediente

- 40ml ulei Floriol îmbogățit cu vitaminele D, A și E

- 1 ceapă albă tăiată cuburi

- 6 căței de usturoi

- 8g condimente italienești (alternativ mix oregano și busuioc)

- 1 conservă de roșii tăiate cuburi

- 60g roșii uscate

- 6g sare

- 700ml supă de pui

- o legătură de varză kale

- 1 pachet de tortellini

- 6g fulgi de chili

- 250g cremă de caju (alternativ smântână de gătit)

- 100g cașcaval/brânză rasă (opțional, pentru ornat)

Mod de preparare

1. Într-o oală mare adaugă uleiul Floriol îmbogățit cu vitaminele D, A și E. Gătește ceapa, usturoiul, roșiile uscate, condimentele italienești și fulgii de chili.

2. Adaugă roșiile cuburi, sarea și supa deja pregătită peste ingredientele din oală. Amestecă până când devine omogen. Atunci când supa dă în clocot, dă focul la mic și mai lasă amestecul la fiert încă 10 minute.

3. Adaugă apoi tortellini, varza kale mărunțită și crema de caju (sau smântâna lichidă). Mai lasă supa pe foc încă 5 minute până când varza kale pare gătită.

Poftă bună!