Înapoi la rețete
Salata Vitaminunată
Timp de preparare: 15 minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- 50 ml Floriol ulei presat la rece

- Zeamă de la o lămâie

- 1 lingură de miere

- 400 gr de năut fiert

- 1 legătură pătrunjel

- 1 lingură de semințe de coriandru

- 2 portocale feliate

- 2 bile de mozzarella

- 80 gr de prosciutto

- 30 gr de alune de pădure mărunțite

- Crutoane pentru servit

- Sare și piper după gust

Mod de preparare

1. Într-un bol punem Floriol ulei presat la rece, zeama de lămâie și mierea, apoi sare și piper. Adăugăm năutul, pătrunjelul, semințele de coriandru și feliile de portocală. Le amestecăm și le punem pe farfuria de servit.

2. Sfărâmă mozzarella peste salată, apoi presară prosciutto și alune de pădure.

Serviți cu crutoane.

Poftă bună!