Înapoi la rețete
Salată Tabbouleh
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente
  • 400g de pătrunjel proaspăt  
  • 200g de roșii fără sâmburi  
  • 120g de ceapă  
  • 80g de bulgur (grâu zdrobit)  
  • foi de salata pentru ornat, menta (proaspătă sau uscată)  
  • sare  
  • 4 linguri de Floriol cu ulei de măsline  
  • 2 lamâi medii  
Mod de preparare

Spală pătrunjelul și toacă-l mărunt, apoi taie în cubulețe mici roșiile și ceapa. Pune grâul măcinat în apă caldă timp de 15 minute, înainte de utilizare, pentru a se re-hidrata. După cele 15 minute scurge-l bine de apă în exces.

Pune pătrunjelul, roșiile, grâul și ceapa într-un castron și adaugă după gust sare, piper, menta și ulei Floriol cu ulei de măsline. Stoarce deasupra o jumătate de lămâie și amestecă ușor. Se servește imediat și te încarcă cu energie.

Poftă bună!