Înapoi la rețete
Salată de pere la grătar, cu brânză cu mucegai
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 4 pere coapte, dar ferme, tăiate pe lungime in felii cu grosimea de 1 cm  

- 2 linguri ulei Floriol cu ulei de măsline  

- 1 lingură oțet de vin alb  

- 1 lingură de miere  

- 250g frunze de salată mixte  

- 150g de brânza cu mucegai  

- pâine crocanta pentru servit (opțional)  

Mod de preparare

Pune perele într-un bol și stropește-le cu o linguriță de ulei Floriol cu ulei de măsline.

Încinge grătarul sau o tigaie-grill și frige perele, în transe, timp de 1 minut pe fiecare parte. Lasă-le deoparte să se răcească. Mixează uleiul rămas cu oțetul și mierea.

Amestecă perele, frunzele de salata și brânza. Stropește bine salata cu dressing și servește-o cu pâine crocanta și nuci.

Poftă bună!