Înapoi la rețete
Salată de paste și ratatouille
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: ușoară
URMĂREȘTE REȚETA VIDEO
Ingrediente

- 2 linguri de Floriol Vitamina E (pentru pregătirea grătarului)

- 400gr paste scurte

- 2 dovlecei mici, tăiați în cuburi

- 1 vânătă mică, tăiată felii

- 1 ardei gras roșu, tăiat în jumătăți

- 1 ardei gras galben, tăiat în jumătăți

- O ceapă roșie, tăiată felii

- 2 linguri Floriol Ulei Presat la rece Semințe de floarea soarelui

- Sare și piper

- 1 lingură oțet de vin roșu

- 100gr busuioc tocat

- 100gr parmezan ras

Mod de preparare

1. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2. Amestecă dovlecelul, vânăta, ardeii și ceapa cu Floriol Vitamina E.

3. Asezonează cu sare și piper.

4. Încălzește o tigaie grill și adaugă legumele.

5. Gătește timp de 6 – 8 minute.

6. Transferă pe o suprafață de tăiat și taie totul în bucăți egale.

7. Amestecă pastele cu oțet, legumele la grătar și Floriol Ulei Presat la rece.

8. Desăvârșește cu busuioc și parmezan.

Poftă bună!