Înapoi la rețete
Salată cu spanac și căpșune
Timp de preparare: 1 oră și 15 minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente
  • 1 linguriță de semințe de susan  
  • 1 linguriță de semințe de mac  
  • 2 lingurițe miere  
  • 3-4 linguri de Floriol Presat la Rece, ulei din semințe de rapiță, in și dovleac  
  • 2-3 lingurițe aceto balsamic  
  • O jumătate de linguriță de sos Worcestershire sau sos de soia  
  • O ceapă mică, tocată  
  • 300 gr baby spanac  
  • 150 gr brânză de capră  
  • 200 gr căpșune tăiate în jumătăți sau sferturi  
  • 100 gr migdale tăiate felii subțiri  
Mod de preparare

1. Amestecă semințele de susan și mac, mierea, uleiul Floriol Presat la Rece, ulei din semințe de rapiță, in și dovleac, paprika, sosul Worcestershire, aceto balsamic și ceapa într-un bol mare.

2. Acoperă și lasă dressing-ul deoparte timp de o oră.

3. Într-un alt bol mare, combină spanacul, căpșunele, migdalele și brânza de capră.

4. Adaugă dressing-ul.

Poftă bună!