Înapoi la rețete
Salată cu broccoli și migdale
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: ușoară
URMĂREȘTE REȚETA VIDEO
Ingrediente

- 500g broccoli

- 30g Floriol Ulei Presat la Rece din Semințe de Rapiță

- 10g oțet de mere

- 2 linguri de muștar Dijon

- 1 lingură de miere

- 1 cățel de usturoi, zdrobit

- Sare

- 75g ceapă roșie tocată

- 75g merișoare uscate

- 150g migdale

- 150g semințe de dovleac

- O lingură de sos de soia

- Jumătate de linguriță de miere

- Un sfert de linguriță de paprika afumată

Mod de preparare

1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade și acoperă o tavă cu hârtie de copt.

2. Pune migdalele și semințele de dovleac pe tavă și asezonează cu sosul de soia, mierea și paprika afumată.

3. Lasă totul la copt 10-14 minute.

4. Taie florete mici de broccoli.

5. Într-un bol mare, amestecă uleiul Floriol Presat la Rece de Rapița cu muștarul, oțetul, mierea, usturoiul și sarea.

6. Peste dressingul obținut adaugă broccoli, ceapa, merișoarele și amestecă.

7. Scoate migdalele și semințele de dovleac din cuptor și lasă-le la răcit apoi amestecă-le cu legumele trecute prin dressing de mai sus.

Poftă bună!