Înapoi la rețete
Salată cu ananas, creson și avocado
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- Spală și usucă cresonul.

- Păstrează-l la frigider până când vei asambla salata.

- Pune feliile de ananas pe o tavă de cuptor.

- Acoperă cu zahăr și rumenește timp de 5-10 minute la temperatură mare.

- Lasă ananasul la răcit apoi taie-l în cuburi.

- Pentru dressing, amestecă usturoiul, uleiul, oțetul, chimenul, sarea și piperul într-un bol.

- Curăță avocadoul și taie-l în cuburi.

- Amestecă toate ingredientele într-un bol mare și acoperă cu dressing-ul.

Mod de preparare

1. Spală și usucă cresonul.

2. Păstrează-l la frigider până când vei asambla salata.

3. Pune feliile de ananas pe o tavă de cuptor.

4. Acoperă cu zahăr și rumenește timp de 5-10 minute la temperatură mare.

5. Lasă ananasul la răcit apoi taie-l în cuburi.

6. Pentru dressing, amestecă usturoiul, uleiul, oțetul, chimenul, sarea și piperul într-un bol.

7. Curăță avocadoul și taie-l în cuburi.

8. Amestecă toate ingredientele într-un bol mare și acoperă cu dressing-ul.

Poftă bună!