Înapoi la rețete
Salată Bresaola
Timp de preparare: 15 minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente
  • 100 gr nuci  
  • 100 gr nuci  
  • 2 capete de andive  
  • 100 gr de bresaola sau pastramă de vită  
  • 140 gr blue cheese  
  • 1 lingură Floriol Presat la Rece, ulei din semințe de floarea soarelui  
  • 2 linguri de vin roșu  
  • 2 linguri de oțet balsamic  
  • O lingură de zahăr brun  
Mod de preparare

1. Prăjește 5 minute nucile în cuptor.

2. Fierbe vinul roșu, oțetul balsamic și zaharul într-o oală mică timp de 3 minute sau până când compoziția are consisteța unui sirop.

3. Taie perele și pastrama de vită în felii subțiri.

4. Combină feliile cu frunzele de andivă și adaugă bluecheese-ul mărunțit.

5. Acoperă cu dressing și o lingură de Floriol Presatla Rece, ulei din semințe de floarea soarelui.

Poftă bună!