Înapoi la rețete
Rulouri Vită – pachețele de proteine
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: medie
URMĂREȘTE REȚETA VIDEO
Ingrediente

Pentru Vită:

- 8 felii subțiri de vrăbioară de vită

- 1 lingură Floriol Vitamina E

- Sare, piper, rozmarin

- 1 ardei roșu felii

- 1 ardei galben felii

- 1 dovlecel zuchini felii

- 1 ceapă albă medie

Pentru Sosul Balsamic:

- 1 lingură Floriol Vitamina E

- 1 cățel de usturoi tocat

- 1/4 cană de oțet balsamic

- 2 linguri de vin roșu

- 1 linguriță de rozmarin

- 2 cuburi de zahăr brun

Mod de preparare

1. Ungeți feliile de vrăbioară cu Floriol Vitamina E. Presărați cu sare, piper și rozmarin după gust.

2. Luați o tigaie, ungeți-o cu Floriol Vitamina E și gătiți legumele feliate puțin, cât să rămână al dente.

3. Pe rând întindeți feliile de vrăbioară, puneți în interiorul lor feliile de legume, rulați și prindeți cu o scobitoare.

4. Pentru sos – încălziți Floriol Vitamina E la foc mediu. Adăugați usturoiul și gătiți un minut. Apoi puneți pe rând oțetul balsamic, vinul, zahărul brun și rozmarinul. Gătiți la foc mic, neacoperit și lasăți să scadă timp de 5 minute.

5. Gătiți rulourile la grătar timp de 2 minute pe fiecare parte.

6. Serviți calde, unse cu sosul de oțet balsamic.

Poftă bună!