Înapoi la rețete
Rață crocantă cu legume
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 2 pulpe de rață  

- sare  

- piper  

- 1 cana dovlecel Zucchini tocat   

- 1 cană rutabaga  

- 1 cană varză de Bruxelles   

- 1/2 ceapă tocată  

- 2 căni supă de pui  

- 3 linguri Floriol Gourmet Delicious Herbs - Roșii, Usturoi și Busuioc   

Mod de preparare

Crestează rața și frige-o în tigaie timp de 1 minut pe fiecare parte, în uleiul Floriol Gourmet Delicious Herbs - Roșii, Usturoi și Busuioc.

Preîncălzește cuptorul la 200° C. Pune pulpele de rață într-o tavă de copt și condimentează-le cu sare și piper. Lasă-le la cuptor 10 minute, până se rumenesc, apoi întoarce tava și mai lasă-le 2 minute.

Adaugă legumele in tavă și tine-le la cuptor 15 minute. Adaugă supa, astfel încât să cuprindă picioarele de rață până la jumătate și mai lasă-le la cuptor încă 30 de minute.

Poftă bună!