Înapoi la rețete
Quiche cu spanac, feta și roșii
Timp de preparare: 1 oră     Dificultate: Ușoară
Ingrediente
  • 1 pachet aluat fraged  
  • 1 lingură Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Rosii, Usturoi si Busuioc   
  • 2 căni frunze de spanac  
  • 4 ouă  
  • 2/3 cană smântână  
  • 1/2 cană brânza feta fărâmițată  
  • 6 roșii cherry  
  • 2 linguri ceapă verde tocată  
Mod de preparare

Pune aluatul într-o tavă de copt, rotundă. Pune un strat de brânză Feta. Călește spanacul în uleiul Floriol Gourmet Delicious Herbs – Roșii, Usturoi și Busuioc, apoi adaugă-l peste brânza.

Amestecă ouăle cu smântână și pune-le peste spanac. Decorează quiche-ul cu roșiile cherry tăiate jumătăți și ceapă verde tocată. Coace 45 de minute la 180° C.

Poftă bună!