Înapoi la rețete
Pulpe de pui crocante în crustă de migdale cu salată multicoloră
Timp de preparare: 1 oră     Dificultate: Ușoară
Ingrediente
  • 2 pulpe superioare de pui cu os, fără piele   
  • 50g migdale mărunțite   
  • 2 linguri de muștar   
  • 2 linguri de ulei Floriol Omega 3 și 6   
  • 2 căței de usturoi   
  • 2 linguri de zeamă de lămâie   
  • 1 lingură de coajă de lămâie   
  • 1 linguriță de pătrunjel uscat   
  • 1/2 linguriță de rozmarin uscat   
  • sare  
  • piper   
  • Pentru salată: roșii cherry   
  • castraveți   
  • salată verde   
  • ardei gras galben   
  • 2 fire de ceapă verde   
  • putină zeamă de lămâie   
  • sare  
Mod de preparare

Pune pulpele de pui într-un bol iar peste ele pune muștarul, uleiul Floriol Omega 3 și 6, usturoiul, zeama și coaja de lămâie, ierburile aromatice, sare și piper.

Amestecă bine totul și lasă pulpele la marinat pentru cel puțin o oră. Scoate pulpele din bol și tăvălește-le prin migdalele măcinate.

Pune pulpele într-o tavă, pe un grătar și dă-le la cuptor, la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute sau până ce pulpele sunt gata.

Servește cu salată.

Poftă bună!