Înapoi la rețete
Pulpe de pui crocante în crustă de migdale cu salată multicoloră
Timp de preparare: 1 oră     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 2 pulpe superioare de pui cu os, fără piele   

- 50g migdale mărunțite   

- 2 linguri de muștar   

- 2 linguri de ulei Floriol Omega 3 și 6   

- 2 căței de usturoi   

- 2 linguri de zeamă de lămâie   

- 1 lingură de coajă de lămâie   

- 1 linguriță de pătrunjel uscat   

- 1/2 linguriță de rozmarin uscat   

- sare  

- piper   

- Pentru salată: roșii cherry   

- castraveți   

- salată verde   

- ardei gras galben   

- 2 fire de ceapă verde   

- putină zeamă de lămâie   

- sare  

Mod de preparare

Pune pulpele de pui într-un bol iar peste ele pune muștarul, uleiul Floriol Omega 3 și 6, usturoiul, zeama și coaja de lămâie, ierburile aromatice, sare și piper.

Amestecă bine totul și lasă pulpele la marinat pentru cel puțin o oră. Scoate pulpele din bol și tăvălește-le prin migdalele măcinate.

Pune pulpele într-o tavă, pe un grătar și dă-le la cuptor, la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute sau până ce pulpele sunt gata.

Servește cu salată.

Poftă bună!