Înapoi la rețete
Nutri-pui cu Vita-struguri
Timp de preparare: 45 minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- 80ml ulei Floriol îmbogățit cu Vitaminele D, A și E

- 1 pui întreg (tăiat bucăți)

- 260g struguri roșii (de preferință fără sâmburi), separați în mai mulți ciorchini mici

- 1 căpățână de usturoi mare

- sare după gust

- 1 legătură de rozmarin

- 6g piper negru

Mod de preparare

1. Preîncălzește cuptorul la 200°C.

2. Condimentează puiul cu sare. Încălzește uleiul Floriol îmbogățit cu Vitaminele D, A și E într-o tigaie și prăjește bucățile de pui pe ambele părți timp de aprox. 10 minute, până când acestea devin rumenii.

3. Ia-l de pe foc și așează-l apoi într-o tavă.

4. În tavă, așează strugurii, usturoiul și rozmarinul în jurul puiului. Adaugă deasupra uleiul rămas.

5. Introdu tava în cuptor timp de 22-25 de minute.

6. Scoate preparatul din cuptor și adaugă piperul negru măcinat deasupra.

Poftă bună!