Înapoi la rețete
Paste cu pesto verde
Timp de preparare: 20 de minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente
  • 1/2 pachet de paste tagliatelle  
  • 100 g frunze de busuioc  
  • 50 g muguri de pin  
  • 100 g parmezan ras  
  • 1 cățel usturoi  
  • 50 ml Ulei Floriol natural bogat în vitamina E  
  • Sare, piper  
  • Sucul de la 1/2 de lămâie  
Mod de preparare

1. Fierbe pastele în apa cu sare, conform indicațiilor de pe ambalaj.

2. Pune restul ingredientelor într-un blender sau pahar de mixer vertical.

3. Adaugă Floriol natural bogat in vitamina E peste ingredientele din blender si pasează până când acestea devin o pastă.

4. Dupa ce s-au fiert, pastele se scurg bine de apa, se așază pe farfurie, iar deasupra adauga pesto-ul preparat și presară parmezan ras.

Poftă bună!