Înapoi la rețete
Paste al forno cu salvie, dovleac și nuci pecan
Timp de preparare: 1 oră     Dificultate: ușoară
URMĂREȘTE REȚETA VIDEO
Ingrediente

- 500gr fusilli

- 100ml ulei Floriol Vitamina E

- 100gr nuci pecan

- O ceapă roșie, feliată

- 2 căței de usturoi, felii

- 100gr kale

- 200gr dovleac plăcintar fiert

- 50gr brânză de vaci

- 2 linguri salvie tocată

- 100gr mozzarella rasă

- Sare

- Piper

Mod de preparare

- Preîncălzește cuptorul la 180 grade.

- Fierbe fusilli într-o oală cu apă și sare până când sunt al dente.

- Cât pastele fierb, prăjește nucile pecan într-o tigaie cu o lingură de Floriol Vitamina E timp de 5 minute.

- Apoi, într-o altă tigaie, sotează ceapa cu usturoiul și kale.

- Într-un bol, amestecă dovleacul, brânza și salvia și asezonează cu sare și piper.

- Într-o tavă adâncă, pune un strat de amestecul cu dovleac.

- Apoi, o treime din paste, o treime din amestecul cu dovleac, o treime din kale și o treime din mozzarella.

- Repetă de încă 2 ori.

- Acoperă cu nucile pecan.

- Dă totul la cuptor timp de 25 de minute.

Poftă bună!