Înapoi la rețete
Omletă cu spanac și ricotta
Timp de preparare: 10 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- Cantități recomandate pentru 1 porție 2 ouă   

- 200 g frunze baby spanac  

- 2 linguri de ricotta  

- Ulei Floriol cu vitamina E  

- 1 cățel de usturoi zdrobit  

- Sare, piper  

- Roșii pentru servit  

Mod de preparare

1. Pune la încins 1-2 linguri de ulei Floriol îmbogățit cu vitamina E într-o tigaie cu diametru mic.

2. Pregătește o omletă simplă din cele 2 ouă bătute bine cu o furculiță și condimentate cu sare și piper. Omleta se coace pe ambele părți, apoi se lasă la răcit pe o farfurie.

3. În aceeași tigaie poți să pregătești umplutura: adaugă 2 - 3 linguri de ulei Floriol îmbogățit cu vitamina E, în care călești cățelul de usturoi (care se îndepărtează la final) și sotezi 2 minute frunzele de spanac, asezonate cu sare și piper. Lasă puțin spanacul să se răcească 1-2 minute, apoi adaugi ricotta. Această compoziție o adaugi peste omletă, pe care ulterior o împăturești în 2.

4. Se servește cu roșii proaspete.

Poftă bună!