Înapoi la rețete
Gnocchi
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- O lingură de Floriol  

- 6 cârnați de porc  

- o lingură de fulgi de chili  

- o lingură de semințe de fenicul (opțional)  

- 500 g gnocchi proaspăt  

- 500 ml supă de pui  

- 100 g kale tocat  

- 40 g parmezan ras  

Mod de preparare

1. Încălzește uleiul într-o tigaie.

2. Scoate cârnații din membrană și zdrobește-i în tigaie.

3. Adaugă fulgii de chili și seminţele de fenicul.

4. Găteşte carnea până când este crocantă la margini.

5. Scoate carnea din tigaie.

6. Pune gnocchi-ul în tigaie.

7. Gătește-l timp de un minut, apoi adaugă supa de pui.

8. Odată ce supă dă în clocot, acoperă tigaia și gătește 3 minute.

9. Adaugă frunzele de kale.

10. Gătește încă 2 minute sau până când gnocchi-ul este moale.

11. Adaugă parmezan, piper negru și carnea gătită.

Poftă bună!