Înapoi la rețete
Creveți cu usturoi și parmezan
Timp de preparare: 20 minute     Dificultate: Usoara
Ingrediente
  • 400g creveți  
  • 2 linguri Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc   
  • 4 căței usturoi zdrobit   
  • 1/2 linguriță oregano  
  • 1/4 cana parmezan mărunțit  
  • 1/4 linguriță piper  
  • sucul de la o lămâie  
  • 2 linguri pătrunjel tocat  
Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul la 200° C. Aranjează creveții pe o foie de copt. Stropește-I cu ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc, apoi presară usturoiul, sarea, piperul și oregano-ul.

Lasă-i la cuptor 8 minute. Imediat după ce ai scos creveții, stropește-i cu sucul de lămâie și presară parmezanul.

Recomandare

Poți înlocui lămâia cu lime pentru un gust mai exotic. Savurează alături de un pahar de cramposie.

Poftă bună!