Înapoi la rețete
Conopidă cu brânză, la cuptor
Timp de preparare: 45 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente

- 3 căni inflorescențe de conopidă  

- 500ml lapte  

- 4 linguri făină  

- 1 linguriță Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc   

- 50g unt  

- 100g brânză Cheddar fărâmițată  

- 3 linguri pesmet  

Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul la 200° C. Fierbe conopida și scurge-o. Pune într-o tigaie laptele, uleiul Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc , untul și făina. Amestecă până se topește untul.

Oprește focul și incorporează brânza, pesmetul și conopida. Toarnă amestecul într-o tava pentru copt și pune-o la cuptor 20 de minute.

Poftă bună!