Înapoi la rețete
Conopidă cu brânză, la cuptor
Timp de preparare: 45 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente
  • 3 căni inflorescențe de conopidă  
  • 500ml lapte  
  • 4 linguri făină  
  • 1 linguriță Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc   
  • 50g unt  
  • 100g brânză Cheddar fărâmițată  
  • 3 linguri pesmet  
Mod de preparare

Preîncălzește cuptorul la 200° C. Fierbe conopida și scurge-o. Pune într-o tigaie laptele, uleiul Floriol Gourmet Delicious Herbs – Usturoi și Busuioc , untul și făina. Amestecă până se topește untul.

Oprește focul și incorporează brânza, pesmetul și conopida. Toarnă amestecul într-o tava pentru copt și pune-o la cuptor 20 de minute.

Poftă bună!