Înapoi la rețete
Chowder de creveți
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente
  • 2 linguri Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Ardei Iute, Busuioc și Roșii  
  • 1 ceapă tocată  
  • 2 căni supa de cartofi  
  • 3 ½ căni lapte  
  • câteva fire de arpagic, pentru decor  
  • 1kg creveți  
  • 300 g Brânză Monterey  
  • 1 cană cremă de brânză  
Mod de preparare

Călește ceapa în ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Ardei Iute, Busuioc și Roșii 8 minute.

Adaugă supa de cartofi, laptele, piperul și creveții. Lasă-le să fiarbă 5 minute.

După ce oprești focul, incorporează crema de brânză. Poți decora cu fire de arpagic tocate mărunt.

Poftă bună!