Înapoi la rețete
Chili con carne
Timp de preparare: 30 minute     Dificultate: Ușoară
Ingrediente
  • 400g carne de vită  
  • 1 conservă fasole roșie  
  • 1 conservă roșii  
  • 1 ceapă tocată  
  • 2 lingurițe făină  
  • 1/4 linguriță pudră de chili   
  • 1/4 linguriță chimen  
  • 1/4 linguriță sare  
  • 2 linguri Ulei Floriol Gourmet Delicious Herbs – Roșii, Usturoi și Busuioc   
Mod de preparare

Încălzește uleiul Floriol Gourmet Delicious Herbs – Roșii, Usturoi și Busuioc și prăjește carnea de vită. Adaugă fasolea, ceapa și roșiile.

Amesteca făină, pudră de chili, chimenul și sarea cu carnea. Amestecă bine și acoperă 15 minute, înainte să servești.

Poftă bună!