Înapoi la rețete
Burrito de cartof dulce
Timp de preparare: 2 ore     Dificultate: ușoară
URMĂREȘTE REȚETA VIDEO
Ingrediente

- 4 cartofi dulci

- 200gr varză roșie tocată

- 100gr fasole neagră

- Câteva felii de ardei iute

- O lingură de miez de semințe de dovleac

- O lingură Floriol Vitamina E

- 50ml zeamă de lime

- Chili

- Sare

Mod de preparare

1. Coace cartofii în cuptor, la 200 de grade, timp de 40-50 de minute, timp în care pregătești umplutura.

2. Amestecă varza, fasolea neagră, ardeiul iute, miezul de semințe de dovleac, uleiul, o linguriță de zeamă de lime, chili și sare într-un bol mic.

3. Într-un alt bol, zdrobește avocadoul și asezonează-l cu zeamă de lime și sare.

4. Taie un sfert dintr-un cartof.

5. Zdrobește ușor interiorul cu o furculiță pentru a-l face mai moale și pentru a pregăti locul pentru umplutură.

6. Adaugă umplutura și acoperă cu guacamole.

Poftă bună!