Înapoi la rețete
Brioșe cu nuci și afine
Timp de preparare: 45 minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- 120ml Floriol Vitamina E

- 1 ou mare

- 120ml lapte

- 2 linguri suc de portocale

- 375gr făină

- 1 linguriță praf de copt

- 200gr zahăr pudră

- 150gr afine

- 50gr nuci tocate

- Coaja unei portocale

Mod de preparare

1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.

2. Pune formele de hârtie într-o tavă de brioșe.

3. Într-un bol, bate oul împreună cu uleiul, sucul de portocale și laptele.

4. Amestecă făina, praful de copt, zahărul, coaja de portocală, afinele și nucile într-un bol mare.

5. Adaugă amestecul umed și combină.

6. Pune amestecul în forme și dă totul la cuptor 20 de minute.

7. Lasă brioșele la răcit și decorează-le cu afine proaspete.

Poftă bună!